Kültür Rotası

Cumhuriyet Pazar, sizler için en güzel kültür sanat etkinliklerini derledi. İşte bu haftanın 'Kültür Rotası'...

Yayınlanma: 05.03.2023 - 16:28
Kültür Rotası
Abone Ol google-news

DESTEK KONSERLERİ SÜRÜYOR

Yaşanılan deprem felaketi sonrası bölgeyle dayanışma devam ediyor. Müziğin birleştirici ve iyileştirici gücünü vurgulayan Borusan Sanat, BİFO’nun 2 Mart’taki konserinin yanısıra Mart ayında Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşecek tüm konserlerinin gelirini, afet bölgesindeki ihtiyaçlar doğrultusunda bağışlayacağını duyurdu. Etkinlik takvimi ve programlar borusansanat.com’da.

ÜÇÜ BİR ARADA

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı; Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın oynadığı ‘’Üçü Bir Arada’’ isimli oyunda yaşamın olumsuz tüm durumları futbolla harmanlanarak sunuluyor. Temponun düşmediği ve "Erkek dünyasının kale direkleri arasına gizlenmiş sırları”nı aktaran oyun, 17 Mart’ta Profilo Kültür Merkezi Batı Ana Sahne’de.

MASALLARIN SESİ

Storytel ve iş ortakları, içinde bulunduğumuz zor zamanlarda bir süreliğine de olsa başka dünyaların parçası olabilmeleri için tüm çocuklarla özel bir kitap seçkisi paylaşıyor. Klasik ve müzikli masallardan ilham veren hikayelere değin birçok içeriğe www.masallarinsesi.com sitesinden ücretsiz olarak erişebilir.

RICHARD

W. Shakespare’in ölümsüz eseri III. Richard’ın Okan Bayülgen tarafından yeniden uyarlaması olan Richard, 19 Mart’ta AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda seyirciyle buluşacak. Hayatı ve yardımı sürdürülebilir kılmak adına etkinliklerin bilet gelirlerinin depremzedelerle paylaşılacağı duyuruldu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler