MasterChef'te olaylı bölüm: Onur düştü, Ayşe gözyaşlarına boğuldu! 10 Ağustos MasterChef'te yaşananlar...

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında, bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef'te kazanan takım kim oldu? İşte, ayrıntılar...

cumhuriyet.com.tr

MasterChef, 10 Ağustos Cumartesi akşamı yayımkanan bölümü ile izleyici buluştu. MasterChef'te son eleme adayı bu gece oynan oyun sonrası belli oldu. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın son dokunulmazlık oyunu için yarıştı.

Yarışma Deniz ve Ayşe'nin tartışması ile başladı. Tartışma sonrası Ayşe gözyaşlarına boğuldu.

Yarışmacılar eleme potasına girmemek için en iyi keşkeği yapmaya çalıştı. Kıran kırana geçen mücadele de ilginç anlar da yaşandı. Yarışmacı Onur yemeği yetiştirmeye çalışırken koşunca olanlar oldu. Onur koşarken bulaşık sepetine çarptı ve düştü. Yaralanmayan Onur yarışmaya devam etti.

Yarışmanın ikinci etabında kuzu kulağı ile yaratıcı yemek yapılması istendi.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylamaların ve dokunulmazlık oyunlarının sonucunda kırmızı takımdan potaya Serhat, Deniz, Çağlar ve Ayşe girerken mavi takımdan ise Beyza ve Murat Can potaya girdi.

Bu gece ise son eleme adayı belli oldu. Mehmet, Somer ve Danilo şef en az beğenilen tabağı açıkladı. MasterChef'te eleme potasına giden 7'inci aday Nigar oldu