Umurunda olan tek şey, umursamamak: En gamsız 4 burç

Bazı burçlar vardır ki hayatı fazla ciddiye almazlar, onların mottosu "Ne olacaksa olur!"dur. Kriz anlarında bile sakin kalabilen bu burçlar, her şeyin bir şekilde yoluna gireceğine inanır. İşte dünyanın en gamsız 4 burcu...

cumhuriyet.com.tr

Bu burçlar, hayatın sıkıcı detaylarına pek takılmaz ve hayatın tadını çıkarmayı tercih ederler. Onlar için gamsızlık bir yaşam tarzı! 

Boğa: Boğa burçları için rahatlık her şeyden önce gelir. Dünya yansa onlar bir köşede kahvelerini yudumlar. "Stres mi? O da ne?" diyecek kadar sakin ve huzur odaklıdırlar. Boğa, sorunları umursamadan çözülmesini bekler, çünkü hayat kısa ve keyif önemli.

Yay: Yay burcu özgürlüğüne düşkünlüğü ile bilinir, bu yüzden hayatta onu hiçbir şey fazla sıkamaz. Stresli bir durumla karşılaştığında kafasında hemen bir tatil planı kurar. "Şu sorunları sonra çözsem de olur!" diye düşünerek maceraya atılmaya bayılırlar.

Kova: Kova burcu, başkalarının ne düşündüğüne aldırmayan bir burçtur. Onlar için önemli olan tek şey kendi huzurlarıdır. Bir sorun olduğunda "Herkes kendi yoluna, ben keyfime bakarım" diyebilirler. Sorun çözmek yerine yeni fikirler üretmekle meşgul olurlar.

Balık: Balık burcu, gerçek dünyadan kaçışın ustasıdır. Drama ya da sorunlar onu fazla etkilemez, çünkü kendi hayal dünyasında her şey mükemmeldir. Gerçeklik sıkıcı geldiğinde o dünyasına dalar ve sorunları bir balon gibi uçurur!