Abdullah Gül'den çağrı!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, KCK davaları tutuklu ve hükümlü 600'den fazla mahkumun başlattığı ve 58 cezaevinde devam eden açlık grevinin bitmesi için çağrıda bulunarak 'açlık grevlerinin çözüme bir katkısı olmadığı'nı söyledi.
![Abdullah Gül'den çağrı!](/Archive/2012/10/29/379572_cover.jpeg)
Köşk'teki Cumhuriyet resepsiyonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Açlık grevlerinin çözüme bir katkısı olmadığını, sorunu derinleştirdiğini söyleyerek, tıbbi açıdan müdahale edilmesi gerektiğini vurguladı.
Köşk'teki eşli resepsiyon için de Gül, "Bazı resimler vardır, çok anlamlıdır. Bugünkü resim de öyle anlamlı bir resimdir" değerlendirmesini yaptı.
Valilere "Coşkuyla kutlayın" şeklinde yazı yazdıklarını belirten Cumhurbaşkanı, 29 Ekim kutlamalarında yaşanan gerginliklerle ilgili "Herkes rahatsızlık vermeden bayramı istediği gibi kutlayabilir. Ulus'ta yaşananları arzu etmezdim. Üzücü olaylar oldu, umarım bundan sonra olmaz" dedi.
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Son anket: AKP eridi, fark kapanıyor
-
Adliyede silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!
-
Köfteci Yusuf'tan gıda skandalı sonrası yeni hamle
-
NATO Genel Sekreteri'nden tedirgin eden açıklama
-
Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Özcan, uçakta olay çıkardı
-
İBB'den 'Pınar Aydınlar' açıklaması: Tasvip etmiyoruz
-
Korgeneral Pekin'den çarpıcı yorum
-
İmamoğlu'ndan 'Suriyeliler' açıklaması
-
'100 yılda bir görülebilecek akımın başlangıcındayız'
-
Restoranlarda 'harcama limiti' uygulaması başladı