Yargı dizisi final tarihi belli oldu: Yargı dizisi ne zaman final yapacak?

Üç sezondur ekranlarda olan Yargı dizisinin final tarihi belli oldu. Pazar akşamları yayımlanan Yargı dizisi mayıs ayında macerasını noktalayacak. Peki, Yargı dizisi ne zaman final yapacak?

Yayınlanma: 12.05.2024 - 18:02
Yargı dizisi final tarihi belli oldu: Yargı dizisi ne zaman final yapacak?
Abone Ol google-news

Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın final tarih, diziseverler tarafından merak ediliyor. Büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. Peki, Yargı dizisi ne zaman final yapacak?

YARGI KAÇINCI BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK?

Yargı dizisi 6 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimle final yapacak. 

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler