Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2023 yarışmasında finale sayılı günler kala yarışmacılar arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Mavi ve Kırmızı takım arasındaki tırmanan rekabet kimi zaman gergin anlara sahne oluyor. Birinci dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybetmişti. İkinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kaybettiği merak ediliyor. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Yayınlanma: 01.05.2023 - 16:14
Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
Abone Ol google-news

TV8 ekranlarında yayınlanan ve finale sayılı günler kala rekabetin tırmandığı Survivor 2023'te yeni eleme adayları belli oldu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ayrıntılar...

SURVİVOR 2023 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mavi ve kırmızı takımın ikinci dokunulmazlık karşılaşmasında dokunulmazlığın yanı sıra kazananı et döner, pilav, patates ve pide menüsü bekliyordu. Kıran kırana yarışın kazananı mavi takım oldu ve ikindi eleme adayı da kırmızı takımdan çıkarıldı.

30 Nisan Pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Kırmızı takım ikinci eleme adayını potaya gönderdi. 

SURVİVOR 2023 ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2023'te ilk oynanan dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kaybetmiş ve ilk eleme adayı olarak Barış gösterilmişti. Böylece Survivor 2023 yarışmasında bu haftaki ikinci eleme adayı Ertuğ oldu. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler