Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Survivor’da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 20.05.2024 - 00:14

Survivor All Star'da mücadele tüm hızıyla sürüyor. Survivor All Star'ın 19 Mayıs tarihli bölümünde, heyecan dolu anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan ada konseyinde, bu haftanın eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak ediliyor.

Dokunulmazlıklar ise artık kritik bir önem sahip. Yarışmacıların kaderini belirleyecek dokunulmazlık oyunları için kıran kırana bir mücadele gerçekleşti.Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte ayrıntılar...

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star yarışmasının 19 Mayıs Pazar günü yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanan avantajı elinde bulundurarak ödülün de sahibi oldu. Dokunulmazlığı 12-7'lik skorla Mavi takım kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Survivor'da haftanın birinci eleme adayı Merve olurken, haftanın 2. eleme adayı Özgür oldu.

SURVİVOR HAFTANIN SON ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Kırmızı takımda haftanın en düşük puanına sahip olan Nagehan Karadere haftanın 3. eleme adayı olurken 4. ve son eleme adayı yarışmacıların oylarına göre belli oldu.

Survivor'da haftanın 4. gitme adayı HİLMİCEM oldu.

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler