Survivor kim elendi? 6 Mart 2023 Survivor adasına kim veda etti?

Survivor'da yeni haftanın elenen ismi belli oldu. 6 Mart akşamı yayınlanan yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı arasında rekabet tavan yaptı. Tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımından bir yarışmacı adaya veda etti. Peki, Survivor kim elendi? 6 Mart 2023 Survivor adasına kim veda etti?

Yayınlanma: 07.03.2023 - 09:21
Survivor kim elendi? 6 Mart 2023 Survivor adasına kim veda etti?
Abone Ol google-news

Survivor 2023'te pazartesi akşamı ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yeni bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyunu mücadelesini kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde zor anlar yaşadı.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

İlk dokunulmazlık oyununu ve ikinci dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş ve eleme adayı olarak Barış ve Murat'ı eleme potasına göndermişti. Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümde 3. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki dokunulmazlık mücadelesini gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu yine kaybederek 3. eleme adayını belirledi. Oyun sonunda gerçekleşen ünlüler konseyinde yapılan oylamayla 3. eleme adayı Buse olarak belirlendi. Performans birincisi Nefise ise 4. eleme adayı olarak Aysu'nun adını verdi.

Yani Survivor'da eleme adayları; Barış, Murat, Buse ve Aysu oldu.

SURVİVOR 2023 KİM ELENDİ?

Peş peşe üç dokunulmazlığı da kaybeden ünlülerden Barış, Murat, Buse ve Aysu potaya girdi. Oylama sonucunda veda eden isim Aysu Keskin oldu.

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler