Galatasaray'dan Tete tepkisi: 'Kan beynime sıçradı'

Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Tete'nin sözleşme detaylarının paylaşılmasıyla ilgili, "Tete olayını duyunca kan beynime sıçradı. Hemen Başkanımızı aradım. Kendisi gerekli talimatları verdi" dedi.

Galatasaray'dan Tete tepkisi: 'Kan beynime sıçradı'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 27.07.2024 - 09:44

Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Tete'nin sözleşme detaylarının paylaşılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Eray Yazgan, Haluk Yürekli'ye yaptığı açıklamada, "Tete olayını duyunca kan beynime sıçradı. Hemen Başkanımızı aradım. Kendisi gerekli talimatları verdi. Ardından Erden Timur'u aradım. Ne Erden Timur ne de Galatasaray bu muameleyi hak ediyor" dedi.

Eray Yazgan

Tete'nin sözleşmesini sızdıran gazeteciyle ilgili ise "Bahsi geçen gazeteciyle görüştüm ve bildiklerini savcıya anlatmasını söyledim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU? 

Youtube kanalı "Yeni Açık"ta Galatasaray'dan ayrılarak Panathinaikos'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Tete hakkında açıklamalarda bulunan gazeteci Yakup Çınar, "Galatasaray, büyük bir yükten kurtuldu. Şu anda Tete'nin Galatasaray'la imzaladığı sözleşme, Brezilya'dan kaynaklarımdan geldi bana" açıklamasın imza atarak golcü oyuncunun sözleşmesine ait görselleri yayınlamıştı.

Tete'nin Galatasaray'da 4 yıl kalması halinde sarı-kırmızılı ekibin kasasından yaklaşık 28 milyon euro çıkacağını belirten Çınar, açıklamasında şunları söylemişti:

"İnsanlar diyor ki, 'Parlasaydı Galatasaray çok para kazanacaktı'. Hayır kazanamayacaktı. Sözleşme dikkatimi en çok çeken noktalardan birisi şöyle: Diyelim ki oyuncu 20 gol, 20 asist yaptı, 40 milyon euroluk teklif geldi, Galatasaray sattı. 20 milyon eur'su menajerin cebine girecek. Acayip bir sözleşme. Fakat 10 milyon euronun altında satış olursa menajere herhangi bir pay yok. Şu anda Galatasaray herhangi bir para ödemeyecek."

GALATASARAY'DAN SUÇ DUYURUSU 

Tete'nın sözleşmesinin yayınlanmasının ardından bir açıklama yayınlayan Galatasaray, söz konusu durum nedeniyle suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada "Galatasaray Sportif A.Ş.'nin taraf olduğu sporcu sözleşmeleriyle alakalı kamuoyunu yanlış yönlendirenler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır" ifadeleri kullanılmıştı. 


İlgili Haberler