Yeni yıl kampanyası devam ediyor: Chery ile Çin Seddi'ne seyahat

Chery, Mart 2023’te Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmasının ardından sunduğu 3 farklı SUV modeli ve avantajlı kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Chery, aralık ayında duyurduğu yeni yıl kampanyasıyla müşterilerine birbirinden değerli hediyeler kazandırmayı sürdürüyor.

Yayınlanma: 26.12.2023 - 14:48
Yeni yıl kampanyası devam ediyor: Chery ile Çin Seddi'ne seyahat
Abone Ol google-news

Chery, modelleriyle kazandırmaya devam ediyor. Kısa zamanda dünyada olduğu gibi Türk tüketicisinin de büyük takdirini kazanan Chery, aralık ayında devreye aldığı yeni hediyelerle dolu kampanyasında geride bıraktığı ilk iki dönemin ardından üçüncü kuralara katılım fırsatı sunuyor. Chery, yeni yıl kampanyası kapsamında 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuyor. 

Yeni bir Chery marka otomobil satın alan müşteriler 21-31 Aralık tarihleri arasında üçüncü kuralara katılım fırsatı kazanıyor. Kampanya kapsamında Chery müşterileri, dünyanın harikalarından biri olan görkemli Çin Seddi’ni ve modern metropolü Şanghay’ın gökdelenlerini ücretsiz olarak ziyaret etme şansına sahip olacak. Ayrıca kazanan müşteriler, Chery fabrikasını ziyaret ederek otomobillerin nasıl üretildiğini görebilecek ve Chery'nin gelecekteki ürünlerini test edebilecekler. Kampanyada tüm çekiliş sürecini ise Milli Piyango İdaresi gerçekleştirecek, devamındaki hakların teslim edilmesi ve ilgili düzenlemeleri de yine idare takip edecek. Chery’nin gerçekleştirdiği ilk kura katılımcılarına yönelik çekiliş sonuçları ise 25 Aralık tarihinde duyurulacak.

FAİZSİZ KREDİ FIRSATLARI 

Aralık kampanyası kapsamında Chery, zam yapmayıp tüm modellerinde fiyatları sabit tutarken tüketicilerin yeni bir SUV sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Aralık ayı boyunca sürecek olan kampanyada, tüm Chery modellerinde 100 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 250 bin TL’ye kadar faizsiz kredi sağlanıyor. 

  • Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan OMODA 5’in fiyatları 1.180.000 TL’den başlıyor. 
  • Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan TIGGO 7 PRO’nun fiyatları 1.195.100 TL’den başlıyor. 
  • Luxury ve Excellent olmak üzere iki donanım seviyesindeki TIGGO 8 PRO’nun fiyatları ise 1.490.000 TL’den başlıyor ve markanın en kapsamlı donanımları sunuluyor.

İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler