'Joker: Folie à Deux' filminden fragmanı geldi: Lady Gaga Harley Quinn rolünde...

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'yı buluşturan Joker: Folie à Deux filminden beklenen fragman geldi.

'Joker: Folie à Deux' filminden fragmanı geldi: Lady Gaga Harley Quinn rolünde...
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 24.07.2024 - 10:07

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga, Warner Bros. ve DC'nin "Joker: Folie à Deux" filminde Joker ve Harley Quinn olarak buluştu. 2019 yapımı "Joker" filminin devamı niteliğindeki bu film, 4 Ekim 2024'te sinemalarda gösterime girecek.

İlk "Joker" filmi hem eleştirel hem de ticari başarı elde etti. Film, 11 dalda Oscar'a aday gösterildi ve başrol oyuncusu Joaquin Phoenix en iyi erkek oyuncu, Hildur Gu?nadóttir ise özgün müzik ödülünü kazandı. Ayrıca, tarihte en yüksek hasılat yapan R-rated film oldu. Devam filminde Phoenix, Lady Gaga'nın Harley Quinn karakteri eşliğinde rolünü yeniden canlandıracak ve ikili, Arkham Asylum'da geçecek olan maceralara atılacak.

Filmin yardımcı oyuncu kadrosunda Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey yer alıyor. Ayrıca, Zazie Beetz orijinal filmdeki Sophie rolüyle geri dönüyor. Zazie Beetz, filmin müzikal bileşenlerine değinerek, "Bence insanlar şaşıracak. Müzikal olması konusunda bekledikleri gibi olacağını sanmıyorum. Hepimiz her gün hayatımızda müzik ve dansla kendimizi ifade ediyoruz. Bence gerçekten iyi iş çıkaracak" dedi.

"Joker: Folie à Deux" DC Stüdyoları eş CEO'ları James Gunn ve Peter Safran'ın "Superman" gibi gelecek diğer filmlerinden ayrı olacak ve kendi bağımsız dünyasında var olacak. Aynı şey Matt Reeves'in "The Batman: Part II" filmi için de geçerli. Lady Gaga'nın Harley Quinn karakteri, Margot Robbie'nin "Birds of Prey" ve "The Suicide Squad" filmlerindeki karakterinden ve Kaley Cuoco'nun Max serisindeki animasyon karakterinden ayrı olarak var olacak.

Todd Phillips, "Joker: Folie à Deux" filminin yönetmeni olarak geri dönüyor. Senaryoyu Scott Silver ile birlikte yazdı ve filmin yapımcılığını Bradley Cooper ile birlikte üstlendi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler