Yokuş aşağıya kayan iş makinesi caddeyi birbirine kattı
Çekmeköy'de yokuş aşağıya kayan iş makinesi araca çarptıktan sonra çöp konteyneri ve aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada şans eseri caddede kimsenin olamaması faciayı önledi.

Kaza Mehmet Akif Mahallesi Günyamaç Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Cevdet Demir, yokuşta iş makinesinin kontrolünü kaybetti. İş makinesi park hakindeki araçlara çarpmaya başladı. Araçlardan bir tanesi devrilirken diğer 2 araçta maddi hasar meydana geldi. Sürücü, iş makinesinin önündeki kepçeyi yere indirerek aracı durdurmaya çalıştı. İş makinesi önce çöp konteynerine daha sonra da aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kaza sırasında caddede kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
Kaza sonrası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen sürücü, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.
"DEPREM OLUYOR ZANNETTİK"
Kaza sırasında caddede panik yaşandı. Sesi duyarak dışarı çıkan market sahibi Ahmet Düzgün, "Deprem oluyor zannettim. Baktım kaya kaya aşağıya iniyor.Çöp kutusuna çarptı sonra direğe çarptı. Allahtan kimse yoktu o sırada“ diye konuştu.

En Çok Okunan Haberler
-
Başarır, kadın soyisimlerine dikkat çekti
-
Cahit Berkay'dan tepki: Cenazede büyük saygısızlık!
-
'Suç işleyenler ceza çekecek, öyle ateşkes falan değil'
-
Esad'ı çikolata reklamında oynattılar
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'
-
Özgür Özel’e ‘Adnan Beker’ yanıtı
-
İşte 'diploma' tartışmalarına nokta koyacak veri!
-
Cumhurbaşkanlığı seçimi için 2 senaryo, aynı sonuç!
-
İşte katledilen 'Narin'in son isteği