Doktorları şoke eden röntgen görüntüsü!
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, uyuşturucu taşıdıklarından şüphelenilen iki Nijeryalı üzerinde polis tarafından yapılan aramada bir şey bulunamadı, ancak iki zanlının sindirim sistemleri incelenince, içi eroin ve kokain dolu toplam 115 prezervatif görüntülendi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Atatürk Havalimanı'nda risk analizi yöntemiyle yaptığı çalışmalarda Afrika ülkelerinden gelen Nijerya uyruklu O.K.(22), ve 47 yaşındaki C.C. Atatürk Havalimanı'nda gözaltına aldı.
Polis ekipleri, uyuşturucu taşıdığından şüphelendiği O.K. ve C.C.'nin üzerinde yapılan aramalarda bir şey bulamadı. Bunun üzerine şüphelilerin uyuşturucu maddeyi kapsül halinde yutmuş olabileceğini değerlendirerek O.K. ve C.C.'yi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.
DOĞAL YOLLARLA DÜŞÜRMELERİ BEKLENDİ
Hastanede sindirim sistemi kontrol edilen O.K. ve C.C. içinde uyuşturucu olan toplam 115 kapsül halinde prezervatif yuttukları ortaya çıktı. Şüphelilerin yuttuğu prezervatifleri doğal yollarla düşürmesi beklendi. O.K.'nın yuttuğu prezervatiflerden 700 gram eroin çıkarken, C.C.'nin yuttuğu prezervatiflerden ise 1 kilo 290 gram sıvı kokain bulundu.
Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 2 kişi emniyetteki sorgularının ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En Çok Okunan Haberler
-
Deniz Uğur boykot çağrısı yapan oyuncuları hedef aldı!
-
Kurultay sonrası yol haritası açıklandı!
-
Dikkat çeken 'Erdoğan ve Suriye' mesajı
-
Akıllı saate bakan doktora koşuyor
-
'Tutukladılar şimdi de turp arıyorlar'
-
İptal kararında olağanüstü kurultay da iptal olur mu?
-
Otomobil TIR'ın altına girdi: 4 ölü
-
Orta Asya’da Güney Kıbrıs’ı tanıma yarışı
-
MEB'den itiraf geldi geri adım yok
-
Barrack’ın Türkiye hedefi