Atalay Filiz'in kayıp sevgilisinden gelen sinyalin sırrı çözüldü
İstanbul ve Ankara’daki 3 cinayetin zanlısı Atalay Filiz’in Aralık 2011’den bu yana kayıp olan eski sevgilisi Olga Seregina’ya ait internet sitesinin 5 yıl sonra online olmasının nedeni ortaya çıktı.

Rusya’nın Facebook’u denilen sosyal medya sitesi “vk.com” sitesinden 19 Haziran’da gelen o sinyal, Olga’nın ailesinin, kızlarının bilgisayarının şifresini kırmasıyla alındı. Seregina Ailesi, şu ana kadar incelettirdikleri yazışmalarda, Olga’nın bazı kız arkadaşlarıyla sadece selamlaşmadan oluşan yazışmalarına rastladıklarını kaydetti.
ARAPÇA YAZILI BELGELER
Sosyal medya hesabında kızlarının yazıştığı kişilerle ilgili ipuçları elde etmeye çalıştıklarını ifade eden Seregina Ailesi, “Bilgisayarındaki belgeler arasında Arapça yazılı bazı kitapçıklar bulundu.
Habertürk'ün haberine göre; radikal terör örgütlerle iletişime geçip geçmediğini inceliyoruz” dedi. Atalay Filiz’in İzmir’de yakalandıktan sonra verdiği ifadede Olga’nın kaybolmasıyla ilgisinin bulunmadığını söylediğini hatırlatan aile, “Türk polisinin Olga konusunu yeterince sorgulamadığını düşünüyoruz” diye konuştu.

En Çok Okunan Haberler
-
Para çekme limitleri değişti
-
Diplomayı iptal ettiren TÜGVA'cı çıktı
-
Mahkemeden İmamoğlu ve Ongun kararı!
-
İşte CHP ile AKP arasındaki fark!
-
Balyoz kararındaki ‘İBB cuntası’
-
İmamoğlu’na mektup
-
'İvedilikle karara bağlanmalı'
-
'Kimse Emrah başkanı teröre destekle suçlayamaz'
-
Öğretmen sürgünlerine tepki büyüyor
-
Erdoğan ‘Hani dosyanız çok güçlüydü’ dedi