Kılıçdaroğlu: Doğruları söylemek suç değildir!
Kılıçdaroğlu'ndan AYM'nin Dündar-Gül kararı hakkındaki ilk yorumunu twitter hesabından paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu AYM'nin Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül için verdiği karara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi verdiği kararla, 'Doğruları söylemek suç değildir' dedi. Can Dündar, Erdem Gül ve tüm gazetecilere özgürlük diliyorum" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından Anayasa Mahkemesi'nin (AYM), Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün, ifade ve basın özgürlüklerinin ihlal edildiğine ve ihlalin ortadan kaldırılması için kararın ilgili Mahkemeye gönderilmesine karar vermesine ilişkin açıklama yaptı.
Kılıçdaroğlu karara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi verdiği kararla, 'Doğruları söylemek suç değildir' dedi. Can Dündar, Erdem Gül ve tüm gazetecilere özgürlük diliyorum" dedi.

En Çok Okunan Haberler
-
ATM'den para çekmede yeni dönem!
-
AKOM'dan İstanbul için kar yağışı uyarısı!
-
İstifa eden dekandan ilk açıklama
-
Flash TV ve Pozitifbank'a el konuldu
-
Zafer Algöz, 'Şinasi Yurtsever' paylaşımını sildi
-
İş insanı Beyhan Benardete'nin son mektubu ortaya çıktı
-
Dışı çıtır içi yumuşacık: Pratik patates köftesi tarifi
-
Terör örgütünden 'mümkün değil' tepkisi
-
PYD'ye muhalif Kürtlerden sert eleştiriler
-
Tanyeli'nin yakınları hastaneye çağırıldı!