Şanlıurfa’da öğretmen ve berber tarafından cinsel istismar iddiası!
Şanlıurfa'da kız ve erkek çocuklarına cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla, bir öğretmen ile 72 yaşındaki berber gözaltına alındı.

Şanlıurfa kent merkezinde özel bir okulda 4 kız öğrenciyi taciz ettiği öne sürülen müzik öğretmeni M.E.K. hakkında, öğrenci ve velilerin şikayeti üzerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldı.
GÖZALTINA ALINDI
İstismara uğrayan öğrencilerin şikayeti üzerine emniyet tarafından ifadeleri alındı. Bunun üzerine harekete geçen polis çalıştığı özel okuldan istifa ettiği öğrenilen M.E.K.’yi gözaltına aldı.
GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ
Viranşehir ilçesinde 72 yaşındaki berber, akşam saatlerinde iş yerinde çocuğa istismarda bulundu. O anlar ise başka bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyaya yüklendi.
Kısa sürede yayılan görüntüler tepki çekti. Polis, tepki çeken görüntü üzerine çalışma başlatarak söz konusu şüpheliyi gözaltına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'nun diploması iptal edildi!
-
Diploma soruşturmasında flaş gelişme
-
Vali balkona çıktı, CHP'lilere nefret kustu
-
31 yaşındaki imam, camide intihar etti
-
Tanyeli tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
-
Erdoğan'ın elini öpmüştü: O isme kritik görev
-
Türkiye'deki 'dindarlık algısı' dönüşüyor
-
Bakırhan'dan, Bakan Tunç'a kameralar önünde tepki!
-
Özgür Özel'in ilk açıklaması Cumhuriyet'e!
-
İsrail saldırısının ardından ABD'den ilk açıklama