Kaya: Suriyeli kardeşlerimize yaptığımız yardımların değeri 40 milyar doları aştı

AKP Sosyal Politikalar Başkanlığı Ege Bölge toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Suriyeli mülteciler için yapılan yardımların 40 milyar doları aştığını söyledi.

Yayınlanma: 17.01.2020 - 16:21
Abone Ol google-news

Afyonkarahisar'da AKP Sosyal Politikalar Başkanlığı Ege Bölge toplantısı gerçekleştirildi. Bir termal otelde düzenlenen toplantıya, AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'nın yanı sıra, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKP Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, bakan yardımcıları, AKP İl Başkanı Hüseyin Sezen, belde, belediye başkanları ve partililer katıldı. 

Toplantıda bir konuşma yapan Kaya, Suriyeli mülteciler için yapılan yardımların 40 milyar doları aştığını belirtti. Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün ülkemiz, yaklaşık 3,7 milyon Suriyeli kardeşimizi misafir etmektedir. Suriyeli kardeşlerimize her alanda hizmet sunabilmek için ensar ve muhacir bilinciyle hareket ettik, hiçbir karşılık beklemeksizin seferber olduk. Bugün sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hükümet olarak Suriyeli kardeşlerimize yaptığımız yardımların değeri 40 milyar doları aşmış durumdadır"

  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler