Proje 1.5 yılda çöktü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç seçilir seçilmez, Türk Futbolu’nda örnek olacak bir proje başlatma iddiasıyla kolları sıvamıştı. Önce Damien Comolli sportif direktör olarak göreve geldi. Ardından takım Phillip Cocu’ya emanet edildi. Kadro maliyeti düşecek, genç bir takım oluşturulacaktı. Ancak projenin ilk kurbanı, imzayı attıktan 4 ay sonra kovulan Cocu oldu. Önceki gün aynı kaderi Comolli yaşadı. Ali Koç’un futbol projesi böylece 1.5 senede çöktü. Hedef biliyorsunuz özlenen Fenerbahçe’ydi.

Yayınlanma: 18.01.2020 - 02:00
Proje 1.5 yılda çöktü
Abone Ol google-news

SKANDAL TRANSFERLERE İMZA ATTI

Comolli göreve geldikten sonra yaptığı açıklamada, 100 kişilik oyuncu havuzları olduğunu söylemişti. Fransız sportif direktör döneminde Fenerbahçe tam 30 (yarısından fazlası skandal) transfere imza attı. Buna rağmen 2019-20 sezonu başladığında kadroda sadece tek bir sol bek Hasan Ali Kaldırım vardı. 

‘SIRA SANA GELDİ GÜLE GÜLE’

Fenerbahçe’nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç’ın Comolli’nin istifası sonrası sosyal medyadan yazdığı mesaj dikkat çekti. Sarıtaç, Fransız için, “Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle...” ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU DA LİSTEDE

Damien Comolli’nin görevden ayrılmasının ardından, Fenerbahçe yönetimi izleyeceği yol haritasını belirledi. Ali Koç, sezon sonuna kadar yeni bir sportif direktör getirmeyi planlamıyor. Başkan, Falette ve Rodriguez transferlerinde süreci yöneten isim olan yönetici Selahattin Baki’yi Samandıra’da görevlendirecek. Baki, sezon sonuna kadar futbolun başındaki kişi olacak. Sezon sonunda sportif direktör için takımın başına düşünülen ilk isim Önder Özen. Bir diğer isim ise futbola nokta koyması halinde Emre Belözoğlu. Emre’yi milli takım teknik direktörü Şenol Güneş de istiyor 

RAKİP DEPLASMANDA GAZİANTEP

Fenerbahçe bugün deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacak. İlk yarıda evsahibi takım 24, Sarı-Lacivertliler ise 31 puan toplamıştı. Saat 20.00’de başlayacak mücadele beIN Sports 1’den ekranlara gelecek. Maçın hakemi Hüseyin Göçek. Kadıköy’de Fenerbahçe 5-0 kazanmıştı. Gaziantep ara transferi sessiz geçirirken Fenerbahçe sadece Simon Falette’yi renklerine bağladı.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler