İşte Galatasaray'da gideceklerin son durumu!

Galatasaray’da transfer çalışmaları sürerken Ryan Babel,Hollanda ekibi Ajax’la anlaşmak üzere. Nzonzi, Nagatomo ve Mariano da her an gidebilir.

Yayınlanma: 08.01.2020 - 18:39
İşte Galatasaray'da gideceklerin son durumu!
Abone Ol google-news

Galatasaray’da transfer çalışmaları sürerken  Ryan Babel,Hollanda ekibi Ajax’la anlaşmak üzere. Henry Onyekuru transferi sonrası takımdan ayrılması gündeme gelen Hollandalı futbolcuyla ilgili menajeri Winny Haatrecht yeni açıklamalarda bulundu. Hollanda basınından Telegraaf’ta yer alan habere göre Babel’in menajeri, oyuncunun Ajax’a gitmeye hazır olduğunu belirtti. Winny Haatrecht yaptığı açıklamada, “Babel, maaşının bir bölümünü Galatasaray’a bırakarak Ajax’a transfer olmaya hazır. Babel iki takıma da yardımcı olmak istiyor” dedi. Hollanda basınında yer alan haberlere göre bu transferle ilgili kısa süre içinde resmi açıklama gelecek. Ajax’ın, Galatasaray’a kiralama bedeli ödemek istemediği, Babel’in maaşını karşılama garantisi verdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılıların ise Finansal Fair - Play kriterleri nedeniyle gelir gider dengesinde artıya geçmek adına Hollanda kulübünden kiralama bedeli talep ettiği kaydedildi. Galatasaray’ın sezon başında transfer ettiği Babel, ligin ilk yarısında 15 maçta 5 gol, 1 asislik performans sergiledi. 

NZONZI-NAGATOMO-MARİANO

Antrenmandaki disiplinsiz hareketi nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in süresiz kadro dışı bıraktığı Steven Nzonzi gidecek ikinci isim olacak. Sarı-Kırmızılıların sezon başında Roma’dan kiraladığı Fransız futbolcuya İngiltere’den talipler olduğu belirtiliyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Roma’nın da kadroda düşünmediği oyuncunun yeni adresi İngiltere olabilir. Haberde, West Ham United’ın Nzonzi ile ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Nzonzi’ye ayrıca Everton, Sevilla ve Lyon’un da talip olduğu vurgulandı.

Yine Japon sol bek Nagatomo İtalyan, Brezilyalı sağ bek Mariano ise ülkesindeki takımlarla temasta.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler