Politika birliği oluşturulacak
CHP, büyük başarı kazandığı 31 Mart seçimlerinin ardından bütün belediye başkanlarının katılımıyla bugün ilk kez bir araya gelecek. 11 büyükşehir, 10 il belediyesi, 191 ilçe 51 belde belediyesi kazanan CHP’nin bütün belediyelerinde verilecek hizmetlerin standartlarının yükseltilmesi amacıyla politika birliği oluşturulması amaçlanıyor.

CHP’li belediye başkanlarının katılacağı toplantıda dört farklı gündem tartışılacak. Bu kapsamda Mehmet Ali Çalışkan’ın “Seçmen Ne İstedi, CHP Ne Dedi”, Ateş İlyas Başsoy’un “Biz Kazandık, Geçmişi ve Geleceği ile Derman Belediyeciliği” başlıklı sunumları gerçekleştirilecek.
Toplantının öğleden sonraki bölümünde, “Belediyelerde Önleyici Denetim, Mali ve Finansal Yapılandırma ve Kaynak Yaratmakta Çağdaş Finansman Yöntemleri” başlıklı kapsamlı bir sunum yapılacak. Sermaye Piyasası Kurulu uzmanları Metin Yüksel ve Yasemin Öney Cankurtaran, Hesap Uzmanı Alaattin Yalçın, Muhasabet Kontrolörü Hüseyin Soylu belediye başkanlarına bilgi verecek. Toplantıda daha sonra, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da Enerji Politikaları, Enerji Kooperatifleri, Atık Bertaraf ve Yerel Yönetimler konulu bir sunum gerçekleştirilecek. Toplantının son bölümünde belediye başkanlarının görüş ve önerileri alınacak.

En Çok Okunan Haberler
-
Sonuçlar çarpıcı... Dengeler nasıl değişti?
-
Boykotun etkisi sahaya nasıl yansıdı?
-
Özel'den Bahçeli'ye jet ‘Saraçhane’ yanıtı!
-
'Burnundan fitil fitil getireceğim!'
-
Gürcistan’daki çatışmayı 'Saraçhane' diye paylaştı
-
Özel'den Erdoğan'a 'mezar' yanıtı!
-
CHP'nin 'boykot' kararı Fatih Portakal'ı üzdü
-
Adana'da turfanda hasat başladı: Kilosu 20 TL...
-
CHP'den Erdoğan'ın sözlerine ilk tepki!
-
Kıvanç Tatlıtuğ'un 'İşte bu' paylaşımı tepki çekti