Nükhet’in hikâyesi var

Biyografi filmlerini, romanlarını severim; “bu insanlar nasıl bu kadar büyük kitleleri etkilemiş, kendilerine hayran bırakmışlar” diyen merakımın izini sürmeme olanak veriyorlar.

Yayınlanma: 16.02.2020 - 02:00
Nükhet’in hikâyesi var
Abone Ol google-news

Bu sorular, geçen akşam “Hikâyesi Var” albümünü, Dada Sahne Kabarett’te müzikseverlerin beğenisine sunan, Nükhet Duru’yu gördüğümde de aklıma geldi. Nükhet Duru sahneye çıktığında üzerinde parlayan ışık, salonu doldurmuş, müzisyen, oyuncu ve dostlarını aydınlatırken alkışlar arasından gülümseyerek süzüldü sahneye. En özel şarkılarını, sevdiği ve seçtiği ünlü müzisyenlerle birlikte seslendirip, yeniden yorumladığı, 14 Şubat’ta çıkan albümü, uzun zaman müzik çalarlarımızda yer edecek gibi görünüyor. Albümde Sıla, Mabel Matiz, Kenan Doğulu, Funda Arar, Rubato, Kalben, Ceylan Ertem, Sena Şener, Evrencan Gündüz, Ata Demirer ve Zeynep Batık yer alıyor. Poll ve En Production işbirliğiyle hayata geçen albümdeki şarkıların özelliği, sanatçıların seslendirdiği şarkıları kendi ekiplerinin düzenlemeleri, sound ve üslubuyla yorumlamaları... 

Ve biyografi demişken, menajeri Evren Ercan ağzından kaçırıyor; “Bu albümün yolculuğu, bir Nükhet Duru filmine dönüştü. Mu Tunç’un çektiği ve bahar aylarında izleyeceğimiz filmden daha sonra çokça konuşacağız” müjdesini veriyor. Filmin kısa bir videosunun paylaşılmasından sonra, Nükhet Duru, “Çocukken çok masal dinledim, büyükken de çok masal dinledim ve şimdi masal oldum” diye paylaştı duygularını! Albüm güzel, şimdi filmi bekliyoruz! 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon