Gökan Gönül'ün futbol hayatı

Kasığındaki yırtık iyileşmeyen Gökhan Gönül büyük korku yaşıyor

Yayınlanma: 07.09.2015 - 20:12
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül’ün futbol hayatı tehlikede. Ligde henüz forma giyemeyen Gökhan’ın kasığındaki yırtığın bir türlü iyileşmediği bildirildi. Tecrübeli oyuncunun “Oynarsam yırtık büyüyecek. Futbol hayatım bitebilir” diyerek korku yaşadığı dile getiriliyor. Gökhan Fenerbahçe’nin emekçilerinden. Düne kadar bir alternatifi olmadığından kötü gününde dahi formayı sırtına geçirip sahaya çıktı. Bugün vücudunu incelemeye kalksanız sakatlık yaşamadığı, darbe almadığı yer neredeyse yoktur. Şimdi ciddi bir sakatlık geçiriyor. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, bildiğiniz gibi Letonya ve Hollanda maçları için Gökhan’ı kadroya dahil etmiş, ancak futbolcunun çalışma sırasında sakatlığının nüksetmesi sonucu çıkartmak zorunda kalmıştı.

Gökhan’ın yerine oynayan ve yakın zamanda formaya ısınan yeni transfer Şener Özbayraklı, bu sezon 6 resmi karşılaşmada sahaya çıktı. Deplasmandaki S.Donetsk maçında 88’de oyundan çıkan başarılı sağ bek, diğer karşılaşmaların tamamında 90 dakika sahada kalarak kısa sürede takımın yeni gözdesi oldu. Milli futbolcu, cezalı olduğu için S.Donetsk’le İstanbul’da oynanan müsabakada forma giyememişti.

Ozan’a yer aranıyor

Teknik Direktör Vitor Pereira, orta sahaya Ozan Tufan’ı monte etmek istiyor. Bursaspor’dan transfer edilen genç oyuncuyu bir anda değil yavaş yavaş takımın önemli bir yapıtaşı haline getirmek isteyen Portekizli hoca, Kasımpaşa maçıyla Ozan’a daha fazla süre vermeyi düşünüyor. Ozan, milli takımda başarılı performansıyla dikkat çekmişti.

Hayal suya düştü

Brezilyalı golcü Fernandao, milli takım üzüntüsü yaşıyor. 28 yaşındaki yıldızın Ay-Yıldızlı formayı giyme arzusu ‘5 yıl Türkiye’de ikamet etme’ şartına takıldı. Fernandao geçen hafta milli takımda oynamak istediğini açıklamıştı. Brezilyalı futbolcu henüz 3 senedir burada olduğu için Ay- Yıldız hayali şimdilik suya düştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler