Fuar İzmir’de defile rüzgârı

Moda sektöründe dünyanın parlayan yıldızıİzmir’in yüz akı fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir-14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, son hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen fuar binleri ağırlayacak.

Yayınlanma: 24.01.2020 - 08:08
Fuar İzmir’de defile rüzgârı
Abone Ol google-news

İş görüşmelerinin yanında şaaşalı stantları, özeltasarımları ve 2020-2021 modasına yön verecek gelinlik, damatlık ve abiyeleriyle öne çıkan IFWedding Fashion İzmir, görsel şölen yaşattı. Derisektörünü üçüncü kez bir araya getiren, her yıl güçlenerek büyüyen Leather&MoreFuarı kapsamında gerçekleşen solo ve karma defileler de sektörden büyük ilgi gördü. Fuarların ilk iki gününde 7’sifirma, 3’ü karma ve 2’si yarışma olmak üzere toplam12 defile gerçekleşti.

IF Wedding Fashion İzmir, ikinci gününde dünya yıldızlarını ağırladı. Sosyal mecralarda milyonları aşan dinlenmelere ulaşan Eva Simons ve Dharia, katılımcı Hot Comtactfirmasının defilesinde podyuma çıktı. 35 parçalık özel koleksiyonuyla sektör profesyonellerinin ilgisini çeken defilede Eva Simons ve Dharia, sevilen şarkılarını seslendirdi. Özge Ulusoy, Itır Esen, Tuğba Melis Türk’ün de birbirinden özel tasarımlarla sahneye çıktığı defile izleyenlerden tamnot aldı. Seren Moda firmasının yurtdışından getirilen özel taşlarla hazırladığı gelinliklerin yer aldığı defile ve hemen ardından gerçekleşen InCouture firmasının defilesiyle izleyenler gözlerini podyumdan alamadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler