Çukurova 7. Kitap Fuarı açıldı

Adana'da düzenlenen ve 19 Ocak'a kadar açık kalacak fuar kapsamında, Orhan Kemal'in doğumunun 100. yılı dolayısıyla bir dizi söyleşi, panel ve sergi ile ''Orhan Kemal 100 Yaşında Sempozyumu'' düzenlenecek

Yayınlanma: 14.01.2014 - 15:45
Abone Ol google-news

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen Çukurova 7. Kitap Fuarı, törenle ziyarete açıldı.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara 235 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Adana TÜYAP Fuarcılık Müdürü İlhan Ersözlü, geçen yıl kitap, eğitim, inşaat, reklamcılık, kent, gıda gibi konularda düzenlenen fuarlarda kente yaklaşık 200 milyon dolarlık iş hacmi sağladıklarını söyledi.

Kitap fuarına 235 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığını dile getiren Ersözlü, "Gerçekleştirilecek kitap fuarında söyleşi, şiir dinletisi, panel ve çocuk etkinlikleri yapılacak. Ayrıca düzenleyeceğimiz imza günlerinde 300 yazar okurlarıyla bir araya gelecek" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyelerince kurdele kesilerek fuar ziyarete açıldı. 19 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek fuar kapsamında, Türk edebiyatının en üretken yazarlarından biri olarak kabul edilen Orhan Kemal'in doğumunun 100. yılı dolayısıyla bir dizi söyleşi, panel ve sergi ile ''Orhan Kemal 100 Yaşında Sempozyumu'' düzenlenecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler