Bağ evinin bahçesinde gömülmüş kadın cesedi bulundu

Gaziantep'te 3 gündür kayıp olduğu öğrenilen kadının cesedi, bir bağ evinin bahçesinde toprağa gömülmüş olarak bulundu .

Yayınlanma: 21.02.2014 - 12:54
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine Sevda B'nin 3 gündür evine gelmediğini ve kayıp olduğunu öğrenen jandarma ekipleri, yaptığı araştırmada, kadının Yağdöver köyünde ikamet eden E.O. ile "yasak aşk" yaşadığını tespit etti.Av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü tespit edilen kadının cinayet zanlısı olarak, "yasak aşk" yaşadığı belirtilen bir kişinin arandığı bildirildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, ulaşmaya çalıştıkları E.O'nun 2 gün önce İstanbul Atatürk Havalimanından yurt dışına çıkış yaptığını belirledi.

Bunun üzerine E.O'nun Yağdöver köyündeki bağ evinin bahçesinde İl Jandarma Komutanlığına ait iz takip köpeklerinin de katılımıyla inceleme yapan jandarma ekipleri, elde edilen bulgular neticesinde kadının öldürülerek bahçeye gömülmüş olabileceğini değerlendirdi.

Bağ evinin bahçesinde iş makinalarıyla yapılan kazıda, Sevda B'ye ait ceset toprağa gömülmüş halde bulundu.

Yurt dışına kaçtığı belirlenen E.O. ile ilgili arama kararı çıkartılarak, yakalanması için yurt dışındaki makamlara bilgi verildiği kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler