Babalar ve oğullar

Yönetmen-senarist Derek Cianfrance, Brother Tied ve Blue Valentine’dan (Aşk ve Küller) Sonra üçüncü filminde 15 yıla yayılan nehir öyküsünde Amerikan mitolojilerindeki Duygusal kanun kaçağıyla idealist polis karakterlerini başarıyla sorguluyor.

Yayınlanma: 30.01.2014 - 20:01
Abone Ol google-news

Gezici sirklerde yerçekimine meydan okuyan motosiklet gösterileri yapan Luke Zar zor geçinmektedir. Bir yıl sonra kasabasına dönünce kısa bir beraberlik yaşadığı Garson Romina’danç bir oğlu olduğunu öğrenir. Jason küçük Jason’a bakmak için Sirkten ayrılır. Oğlunun yanında olmak, onunla ilgilenmek istiyor, babası gibi İlgisiz bir ebeveyn olmak istemiyordur. Oğlu Jason’ın yaşam savaşına dönüşür. Luke ailesini geçindirmek için sürücü yeteneklerini kullanarak banka soymaya Başlar, suçlular dünyasına katılır.

Bir süre sonra Luke karşısında kendisi gibi baba olan, görevine son derece Bağlı idealist polis Avery’yi bulur. Babası yargıç olan Avery inandığı erdemler, Yozlaşmış polis arkadaşlarının yasa dışı ayartmaları, yakınlarının önerileri Arasında sıkışıp kalmış, kendisiyle, babasıyla hesaplaşan bir karakterdir.

Onbeş yıl sonra Luke’un oğlu Jason’la Avery’nin oğlu AJ ttıpkı onlar gibi Karşı karşıya gelirler. Yönetmen Cianfrance iki kuşağın öyküsünü gerilimle Melodramı türlerini içiçe geçirerek aktarır, ABD’deki soy kütüğünün şiddetini Tartışır. Bu yetkin dram suç, ceza, yasa, kalıtım, soya çekim, yazgı, gurur, onur, Güven, vicdan gibi aşınmaz temaları işliyor. Filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, set görüntüleri, Çıkarılmış sahneler, fragmanlar yer alıyor.

The Place Beyond the Pines (Babadan Oğula) Yönetmen: Derek Cianfrance Oyuncular: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta, Haris Yulin, Dane DeHaan, Emory Cohen / 2013, 136 dakika, Bir Film.

Format: Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler