Aile cehennemdir

Tek mekanda geçen bu korku–gerilim, zeki trükleri, taze sürprizleriyle korku türüne yeni bir bakış açısı ve soluk katıyor.

Yayınlanma: 20.02.2014 - 23:17
Abone Ol google-news

Silah pazarlama şirketinden emekli olan Paul Davison karısı Aubrey’le birlikte 35. inci evlilik yıldönümlerini kutlamak için taşradaki evlerine gelirler. Bu kutlamaya çocuklarını da davet etmişlerdir. Öğretim üyesi olan Crispian kız arkadaşı Erin’le,Drake karısı Kelly’le, Felix sevgilisi Zii’yle, kızları Aimée‘de erkek arkadaşı Tarık’la gelir. Yıllardan sonra Davison ailesinin tüm bireyleri buluşmuştur. Bu güzel kutlamayı evin dışından atılan bir ok bozar. Bu oka hedef olan Tarık hemen ölür. Ardından Drake’in sırtına bir ok saplanır. Herkes panik olur, ne yapacaklarını kendilerini nasıl savunacaklarını bilemezler. Crispian’ın kız arkadaşı Erin herkesi salondan birer birer çıkartmaya başlar. Hayvan maskeleri takan adamlar oklarla Davison’ları birer birer avlamayı sürdürürler. Yaşamda kalma yöntemleri kursuna katılmış olan Erin kurban olmaktansa yaşamda kalabilmek için tek şansının savaşmak olduğunu bilmektedir.

Bu rastgele bir saldırı değildir, Davison ailesi hedef alınmıştır. Simon Barrett’in özgün senaryosundan çekilen korku–gerilim ilgiyle izleniyor. Filmin Özel Bölümler’inde fragman, fotoğraf galerisi yer alıyor.

You’re next (Katliam Gecesi) Yönetmen: Adam Wingard Oyuncular: Sharni Vinson, Nicholas Tucci, Wendy Glenn, AJ Bowen, Joe Swanberg, Sarah Myers, Rob Moran, Barbara Crampton / 2011, 95 dakika, Birfilm.

Format: Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler