Defne Samyeli: Her toplantıda yemeğe çıkmayı teklif ettiler


Defne Samyeli güzelliği nedeniyle iş dünyasında sık sık sorunlar yaşadığını belirterek "Her toplantının sonunda yemek teklifi aldım" dedi.

Defne Samyeli özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. İş dünyasına nasıl girdiğini ve ne tarz sorunlar yaşadığını Hürriyet'ten İzzet Çapa'ya anlatan Samyeli "Profesyonel olduğunu düşündüğüm toplantıların sonunda bile yemek teklifi aldım" dedi.

"KAHVE İÇMEYE BAĞLANIYORDU"
Samyeli şöyle konuştu; "Profesyonel olduğunu düşündüğüm toplantıların hepsi, maalesef ki bir kahve içmeye ya da akşam yemeğine bağlamalarla sona eriyordu.

O dönemde bırak güzel olmayı iş dünyasında sadece kadın olmanın zorluklarını çok iyi anladım. İş görüşmesini bile beni görmek için bir fırsat bilen erkeklerden fenalık gelmişti.

Zaten mesafeli biriyim. Kendimi iyice kapattığım, işlerimi de yüz yüze görüşmek yerine e-mail’le yürüttüğüm bir dönemdi."
En Çok Okunan Haberler
-
İBB'ye yönelik soruşturmada karar
-
İBB Başkanı'na tutuklama kararı
-
Şevket Çoruh'un, yandaş Cem Küçük'e yanıtı gündem oldu
-
İmamoğlu'nun hakimlik sorgusu bitti
-
RTÜK'ten televizyonlara gözdağı!
-
Ercan Saatçi serbest bırakıldı... İlk açıklama!
-
Filiz Akın sessiz sedasız defnedildi
-
'Kayyum' sorusuna yanıt verdiler!
-
Bakırhan'dan 'kent uzlaşısı' açıklaması
-
İYİ Parti'den Saraçhane açıklaması