'Rocky'nin yıldızı Sylvester Stallone, kızları için 25 milyon dolarlık ev satın aldı

Sylvester Stallone, kızları Sophia, Sistine ve Scarlet için East Hampton'da 25 milyon dolarlık ev satın aldı.

cumhuriyet.com.tr

Ünlü aktör Sylvester Stallone, kızları Sophia (28), Sistine (26) ve Scarlet (22) için East Hampton'da 25 milyon dolarlık (852 milyon TL) bir ev satın aldı. 'Rocky' yıldızı, sekiz yatak odalı ve 1100 metrekarelik bir yapıya sahip olan bu evi, bir dönümlük arazide inşa ettirmiştir.

77 yaşındaki Stallone, şu anda eşi Jennifer Flavin ile birlikte Florida'nın Palm Beach bölgesinde 35 milyon dolarlık bir evde yaşamaktadır. Yeni satın aldığı evi iki kez uzaktan görüntülü bağlantıyla gezdiği, fiziki olarak eve gitmediği öğrenildi. Evin bedelinin tamamını nakit olarak ödemek üzere anlaşma yaptığı belirtildi.

Evin 9 banyosu, 3 katı ve asansörü bulunmaktadır ve sahile 1,5 kilometre mesafededir. Ödüllü tasarımcı James Michael Howard tarafından klasik mimariden esinlenerek dekore edilen ev, iki garaja da sahiptir. Satıştan önce yaz döneminde 1,4 milyon dolara kiraya verilmişti.

Sylvester Stallone'un, eski eşi Sasha Czack'tan iki oğlu da bulunuyor. Seargeoh 45 yaşındayken, diğer oğlu Sage ise 36 yaşındayken kalp krizinden hayatını kaybetti. Stallone'un yeni evinin, kızlarıyla geçireceği zamanlar için özel bir mekan olması bekleniyor.