Cansu Canan Özgen kimdir, nereli, kaç yaşında?

Televizyon sunucusu Cansu Canan Özgen'in kim olduğu araştırılıyor. Yaşadığı dolandırıcılık olayıyla gündeme gelen ünlü sunucu Cansu Canan'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir, nereli, kaç yaşında?

cumhuriyet.com.tr

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen banka numaralarına benzeyen bir hattan aranarak dolandırıldı. Kendisini banka görevlisi olarak tanıtan kişi, Özgen'i ikna edip ünlü sunucunun 450 bin lirasını başka bir hesaba aktardı. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir, nereli, kaç yaşında?

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Cansu Canan Özgen 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Cansu Canan üniversite eğitimini Faculty of Mines Istanbul Technical University'de tamamlamıştır. 2020 yılında Erden Eryüz ile dünya evine girdi. Cansu Canan Özgen birçok kanalda program sunuculuğu yapmıştır. 

Sunuculuk kariyeri dışında bireysel olarak ve sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazıp yayınlayan Cansu Canan Özgen ayrıca birçok kitap semineri ile fuarda konuşmacı olarak yer almıştır. Cansu Canan, Osmanlı'nın Şifreleri ve Dalgakıran isimli kitapların yazarıdır. 

CANSU CANAN ÖZGEN ÖZEL HAYATI

9 Şubat 2020 tarihinde bir süredir beraber olduğu eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü olan Erden Eryüz ile nişanlanmışlar bir süre sonra çift 15 Temmuz 2020 tarihinde evlendi.

CANSU CANAN ÖZGEN'İN KARİYERİ

Cansu Canan Özgen, eğitim hayatının ardından staj döneminde, kömür madenine yeraltında çalıştıktan sonra bu işin kendisine göre olmadığına karar verdi. Bunun üzerine 'Dialog İletişim'den Spikerlik-Sunuculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda fanatik Beşiktaşlı olan Cansu Canan Özgen, diksiyon kurusuna giderken stajyerlik yaptığı Beşiktaş TV’de uzun süre program yaptı.

Özgen, 2012 yılında Habertürk’e gece spikerliğine başladı. Yetenekli sunucu burada geceleri spikerlik yapıp sabah okula gidiyordu.

Buradan önce A Haber Kanalı'na geçen Özgen, daha sonra A Para kanalına geçti ve Cuma geceleri yayınlanan 'Gündem Dışı' programı ile ekranlarda yerini aldı. 

1 Ağustos 2019 yılında ise A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8'e geçerek '8'de Bugün' programıyla dikkatleri üzerine çekti. 2021 yılında 'Cansu Canan Özgen'le 40' programını sundu. Güzel sunucu şimdilerde tv100 ekranlarında 'Hayata Dair' programının sunuculuğunu üstleniyor. Ve 2017 yılından beri kendi YouTube kanalında yayınlar yapıyor.