Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen resti. Sinir küpüne döndü

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, işletmeci Umut Evirgen ile bir süredir gizlice görüştükleri haberlerine ilişkin ilk kez konuştu!

cumhuriyet.com.tr

Özcan Deniz'in Sevimli Tehlikeli filminde büyük bir çıkış yakalayan  Ayça Ayşin Turan oynadığı dizi ve filmlerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Güzel oyuncu yeni bir aşk dedikodusuyla gündeme geldi.  Ayça Ayşin Turan'ın  işletmeci Umut Evirgen ile bir süredir gizlice görüştükleri öne sürülüyordu.

Magazin basınında yer alan iddialara  işletmeci Umut Evirgen sessiz kalırken oyuncu Ayça Ayşin Turan sessizliğini bozdu.

İstanbul'da bir mekanın çıkışında gazetecilerle karşılayan  Ayça Ayşin Turan, gazetecilerin ısrarlı sorularına kısa bir yanıt verdi.

GAZETECİLERE BÜYÜK REST

Gazetecileri görünce şaşıran Ayça Ayşin Turan, Umut Evirgen ile hakkında çıkan aşk haberleri hakkında şöyle konuştu:

"Gerçekten bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı. Bunca acı varken bu saçma şeyleri konuşmayalım."

Turan, muhabirlerin ısrarlı sorularına da "Yok öyle bir şey" yanıtını vererek aracına bindi.

Ayça Ayşin Turan hakkında;

Başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992’de İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Tunuslu olan güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünden mezun. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda oyunculuk eğitimini alan Ayça Ayşin Turan ilk olarak Karagül dizisinde Ada karakterini canlandırmıştı.