Ulusal Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay'a silahlı saldırı

Maltepe’deki ofisine silahlı saldırı düzenlenen Ulusal Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay’ın bu kez yaşadığı siteye silahlı saldırı düzenlendi.

İHA

Maltepe'deki silahlı saldıdı geçen Pazar günü akşam saat 20.00 sıralarında Zümrütevler Mahallesi’nde bulunan lüks bir sitede meydana geldi.

İddiaya göre, 27 Mayıs 2022 tarihinde Maltepe’deki ofisine silahlı saldırı düzenlenen Ulusal Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay’ın yaşadığı siteye kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. 

Gülaltay, aracından inip evine girmek istediği esnada silah sesi duydu. Gülaltay’a sitenin dışarısında bulunan çitlerin oradan ateş edildi. Kurşunlar, sitenin giriş basamağına isabet etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, polis ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı.

Silahlı saldırıya uğrayan Semih Tufan Gülaltay, “Pazar günü saat 20.30 sıralarında evime giriş yaparken, arkadaşlar beni araçtan indirdi. O esnada bir el silah sesi duyduk. Nereden ateş edildiğini bir türlü anlamadık. Bu sabah da görevliler silahtan çıkan mermileri buldular. Olay emniyete intikal etti. Olay yeri inceleme geldi” şeklinde konuştu.

TAHLİYE KARARININ ARDINDAN SİLAHLI SALDIRI

Olayın kendilerine yapılan saldırıyla bağlantılı olduğunu düşünen Gülaltay, “Daha önceden bize yapılan ikinci saldırıda bizimle beraber olan koruma arkadaşımızın öldürdüğü şahısla ilgili. Cuma günü mahkeme vardı. Arkadaşımız tahliye oldu ve bir gün sonra bu olayın yaşanması manidar. Yargıya intikal etmiş bir konu. Sorumluların yakalanacağını umuyoruz” dedi.

"YAKINDA OLACAKLARININ HABERCİSİ"

Gülaltay'ın Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in suikasta uğramasının ardından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.

Sinan Ateş cinayetinin Bahçeli ve Semih Yalçın'a yıkmak için işlendiğini öne süren Gülaltay,  İçişleri bakanının 2020 istifa restiyle beraber devlet içinde devlet haline geldiğini ve Fetullahçılarla ilişkilerini sürdürdüğünü ifade etmişti.

Gülaltay'ın Twitter paylaşımları şöyle;

1-)(Ülkücü Şehidimiz) Kıymetli dava arkadaşlarım,sevgili dostlarım. Son dört yıldır Türkiye'yi küresel odakların ve gizli servislerinin kaosa sürüklemek için hazırlıklar yaptıklarını uyarıyordum. Kaosun gelmekte olduğunu defalarca anlattım.

2-)Ve sonunda şeytani koalisyonu harekete geçtiler. Şahsıma gelen Mayıs ayında iki sukast tesebbüsü sonrasında da siyasi cinayetler işleneceğini savcılığa da intikal ettirdik. Hiçbir tedbir alınmadı. Göz göre göre saldırıya uğradık saldırganlardan birisi öldü.

3-)Sinan Ateş'in vurulması sonrası Alevi liderler ve ülkücü liderlere saldırılar yapacak. Türkiye'yi kaos ortamına çekip MHP yi terör örgütü suçlamasıyla kapattırıp tasfiye etmeyi planlıyorlar.İç ve dış örgütler birlikte çalışıyorlar.

4-)Son bir yıldır FETÖ mafya Sedat Peker'in boynuna Zülfikar kolyesi takıp onu konuşturan MOSSAD,CIA,MI6 Kartal cemevi başkanına saldırı sonrası Sinan Ateş'i hedef aldılar. Arka arkaya büyük suikastlarla kitleleri sokağa dökmeyi planlıyorlar.

5-)Bu olayları bozmakta görevli İçişleri bakanının 2020 istifa restiyle beraber devlet içinde devlet haline geldiğini ve Fetullahçılarla ilişkilerini yıllardır anlatıyorum.  Bu hafta İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı 'nın ağabeyinin de Fetullahçı olduğu ortaya çıktı.

6-)Ülkemizde 15 Temmuz yaşandığı halde FETÖ'nün siyasi ayağına operasyon yapılmadığı gibi içişleri Bakanlığı'na da Fetullahçı olduğu bilinen birisi getirildi. Bülent Arınç, Efgan Ala gibi Fetullahçılar bile külliyede göreve başlatıldılar.

7-)"AKP'de FETÖ'cülere operasyon yapılsa sadece masa ve sandalyeler kalır" demişti AKP'li Metiner, CHP'de çok aktifler. MHP de ise kaset kumpasları ile başlayan süreç sonrası Ülkü ocakları ve genelmerkezi %70 oranında ele geçirdikleri biliniyor.

8-)Sinan Ateş cinayeti ise olayı Bahçeli ve Semih Yalçın'a yıkmak için işlenmiştir. Semih Yalçın'ın oğlunun düşerek ölmesi de aynı ekibin işidir. MHP içinde 9 tane kripto FETÖ cü milletvekili ve bir genel başkan yardımcısı varsa bu yakında olacakların habercisidir.