Malatya’da Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi tahliye edildi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya’da Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi tahliye edildi. Hastane çalışanları, tıbbi malzemeleri toplamaya başladı.
Haber MerkeziBugün sabah saat 04.17'de meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.7 büyüklüğündeki deprem, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis'te de hissedildi.
Edinilen bilgiye göre Malatya'da Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi tahliye edildi ve sağlık çalışanları hastanedeki tıbbi eşyaları toplamaya başladı.
Hava durumunun eksi 2 olduğu Malatya'nın Battalgazi ilçesinde de yurttaşlar, dışarıda yaktıkları ateş etrafında ısınmaya çalışıyor.
Diğer Haberler
-
Çekya, deprem faciası nedeniyle Türkiye'ye arama kurtarma ekibi gönderdi -
Deprem bölgesine uçak seferi yapılıyor mu? Adana, Elazığ, Diyarbakır ve Hatay'a uçak seferleri var mı? -
Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener: Bu depremlerin Marmara’daki olası bir depremi tetiklemesi söz konusu değil -
Tsunami nedir, nasıl olur? tehlikesi var mı? Ege'de tsunami olur mu? Deprem tsunamiye neden olur mu?