İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil son yolculuğuna uğurlandı, Semih Çelik'in cenazesi iptal edildi

Fatih’te tarihi surlarda vahşice öldürülen İkbal Uzuner, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Uzuner'i ve Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik'in cenzaesi ise güvenlik nedeniyle iptal edildi.

AA/İHA

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Fatih’te meydana geldi. Önce Eyüpsultan’da eski kız arkadaşı olan Ayşenur Halil’i öldüren Semih Çelik, ardından Fatih’teki kız arkadaşı olan İkbal Uzuner ile birlikte surlara çıktı.

Çelik, burada Uzuner’i de vahşice katletmiş ve ardından surlardan atlayarak intihar etmişti. Dün Fatih’teki surlarda öldürülen İkbal Uzuner için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye acılı ailesi,İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uzuner, okunan duaların ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni esnasında Uzuner’in yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü.

AYŞENUR DA TOPRAĞA VERİLDİ

Semih Çelik tarafından katledilen Ayşenur Halil için de Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesinde bulunan Saadet Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene acılı aile ve çok sayıda yurttaş katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayşenur Halil son yolculuğuna uğurlandı.

Halil’in cenazesi Taşlıtarla mezarlığında toprağa verildi.

ÇELİK'İN CENAZESİ İPTAL EDİLDİ

Öte yandan iki kadını öldürdükten sonra Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in cenaze namazının, güvenlik sebebiyle iptal edildiği öğrenildi.