Sergen Yalçın'dan Galatasaraylı oyuncuya övgü: 'Evine özel arabayla bıraksınlar'

Teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi. Yalçın, Galatasaray forması giyen Torreira'nın performansını överken, "Ona dikkat etsinler. Akşam evine özel arabayla bıraksınlar, sabah gidip alsınlar. Hiçbir şey yaptırmasınlar" dedi.

cumhuriyet.com.tr

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın sahasında Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçı Ekol TV'de yorumladı.

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TA KURGU YOK" 

Galatasaray'ın maçlarını izlerken heyecanlandığını aktaran Sergen Yalçın, "Ama Beşiktaş ve Fenerbahçe'de bir kurgu yok" dedi.

Maçta Okan Buruk'un ifadesinin çok kötü olduğunu belirten Yalçın, Serdar Dursun'un uzatma dakikalarında kaçırdığı gole değindi ve "Galatasaray'ı rahatlattı" ifadesini kullandı.

ICARDI ELEŞTİRİSİ 

Mauro Icardi'ye eleştirilerini sürdüren Sergen Yalçın, yıldız futbolcunun bu maçta da çok kötü olduğunu dile getirdi. Ünlü isim, "Galatasaray'ın forvetinde Osimhen varsa Osimhen oynar" şeklinde konuştu.

"SAHANIN EN İYİSİ YUNUS AKGÜN" 

Alanyaspor maçının en iyi isminin Yunus Akgün olduğunu dile getiren Sergen Yalçın, "Bütün atakları yönlendiren, tek başına pozisyonlara giren, çalım atan oydu. Son oynanan maçlarda Galatasaray'ın en önemli oyuncusu oldu" dedi.

"EN BÜYÜK HATA KEREM'İ GÖNDERMEK" 

Galatasaray'ın en büyük hatasının Kerem Aktürkoğlu'nu göndermek olduğunu söyleyen Yalçın, Barış Alper'in seviyesinin altında kaldığını belirtti.

Öte yandan Sergen Yalçın, Gabriel Sara ve Sallai'den de övgüyle bahsetti.

Bu arada Sergen Yalçın, Lucas Torreira'ya ayrı parantez açtı.

"TORREIRA'YI EVİNE ÖZEL ARABAYLA BIRAKSINLAR" 

Torreira'nın Galatasaray orta sahasında tek başına oynadığını belirten Sergen Yalçın, "Ona dikkat etsinler. Akşam evine özel arabayla bıraksınlar, sabah gidip alsınlar. Hiçbir şey yaptırmasınlar" şeklinde konuştu.

"HAKEM İNANILMAZ İYİYDİ" 

Son olarak maçın hakemiyle ilgili konuşan Sergen Yalçın, "İnanılmaz iyiydi. Ne gördüyse hiç korkmadan düdüğü çaldı. Tereddütsüz maç yönetti" dedi.