Galatasaray'a RAMS Park'ta büyük şok! Kasımpaşa'dan muhteşem geri dönüş!

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

cumhuriyet.com.tr

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

Galatasaray'ın gollerini 20 ve 28. dakikalarda Victor Osimhen, 34. dakikada ise Mauro Icardi kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini 44. dakikada Mamadou Fall, 93. dakikada penaltıdan Hajradinovic, 90+5. dakikada Da Costa kaydetti.

Sarı kırmızılı takımın yıldız golcüsü ilk kez Galatasaray ile gol sevinci yaşadı. Osimhen, çıktığı 4 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'ın 3. golünü kaydeden Mauro Icardi ise bu sezon 3. golünü attı.

OKAN BURUK REKORU KAÇIRDI

Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde 2009-2010 sezonunda 6'da 6 yaparak en iyi sezon başlangıcını yapan sarı-kırmızılı takım, Okan Buruk yönetiminde 7'de 7'yi kaçırdı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 19'a çıkardı. Kasımpaşa ise 7 puana yükseldi. Galatasaray bir sonraki maçta Avrupa Ligi'nde Rigas Skola ile oynayacak. Kasımpaşa ise ligde Bodrum FK'yi konuk edecek.

Karşılaşmadan dakikalar | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa

90+5' GOL | Sağ kanatta Espinoza'nın Galatasaray ceza sahasına açtığı ortada Nuno da Costa topu ağlara gönderdi.

87' SARI KART | Aytaç'ın savunma arkasına gönderdiği topta Fall topla buluşamadı ve Kaan Ayhan' yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

83' GOL | Hajradinovic penaltı vuruşunda topu ağlara gönderdi.

79' PENALTI | Kasımpaşa kullanılan kornerde Fall'ın vurduğu kafa vuruşunda topun Jakobs'un eline çarptığı yönünde hakem Oğuzhan Çakır'a itirazda bulundu. Hakem Oğuzhan Çakır oyunu duraklattı. VAR incelemesi sürüyor. Hakem Oğuzhan Çakır VAR incelemesinin ardından poziyonu izlemeye gitti. Hakem Oğuzhan Çakır pozisyonu izledi ve Kasımpaşa lehine penaltı noktasını gösterdi.

76' Hajradinovic, Da Costa ile paslaşarak Galatasaray kalesine hücum etti. Kerem Demirbay'ın yaptığı müdahale sonrası Hajradinovic yerde kaldı. Kasımpaşa tehlikeli yerden serbest vuruş kullanacak.

69' SARI KART | Mertens Opoku'ya faul yaptı. Oyuna sağlık ekipleri girdi ve Mertens sarı kart gördü.

65' SARI KART | Abdülkerim'in Nuno da Costa'ya yaptığı hareket faul. Da Costa yerden kalkamadı. Sağlık ekipleri oyuna geldi. Abdülkerim sarı kart gördü.

60' Winck sağ kanattan Galatasaray ceza sahasına orta yaptı. Abdülkerim savunmada araya girerek tehlikeyi önledi.

57' SARI KART | Kasımpaşa'da Hajrdinovic, Jelert'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

56' Kasımpaşa sağ kanattan Fall ile geldi. Muslera açıldı ve top boşa çıktı. Nuno da Costa topu önüne almak isterken savunmada Abdülkerim tehlikeyi önledi.

50' Fall sağ kanattan hareketlenerek topu ceza sahasına doğru çekti. Abdülkerimin eline çarpan topta hakem Oğuzhan Çakır penaltı noktasını işaret etti. Kasımpaşa'nın penaltı kazandığı pozisyon VAR tarafından inceleniyor.Hakem Oğuzhan Çakır VAR incelemesinin ardından penaltı kararını iptal etti.

44' GOL | Winck'in sağ kanattan açtığı ortada Fall ceza sahası içinde şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

42' İcardi'nin Yunus'a verdiği pasta yunus ceza sahasına gird. Yunus tekrar İcardi'ye pas verdi ama top ayağından kaleci Gianniotis'e sekti.

39' Kasımpaşa hızla atağa çıktı ama Galatasaray savunması topu almayı başardı. Ardından Galatasaray'ın hızlı gelişen atağında sağ kanattan Sallai'nin ortasında top üstten auta gitti.

35' GOL | Ceza sahasına İcardi'ye gönderilen topta sırtı dönük olan İcardi şık bir dönüş yaparak şutunu çekti topu ağlarla buluşturdu.

28' GOL | Gabriel Sara'nın ceza sahasına Osimhen'e gönderdiği topta Osimhen şık bir kontrol ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

25' Aytaç, Nuno da Costay'a uzun top gönderdi. Da Costa'nın sağ çarprazdan vuruşunda top dışarı gitti ama ofsayt bayrağı kalktı.

20' GOL | Abdülkerim Bardakcı ceza sahası dışından ceza sahası içine ortaladı. Victor Osimhen tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

15' Jelert'in sağ kanattan İcardi'ye attığı pasta İcardi topu ceza sahasına çevirdi fakat ofsayt bayrağı kalktı.

10' Nelsson'un uzun topunda Osimhen topla buluştu fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

7' Kasımpaşa atağa hızlı çıkmak istedi fakat Aytaç'ın hatalı pasında top taça gitti. Galatasaray taç atışı kullanacak.

3' Sara'nın sağ kanattan açtığı ortada Osimhen göğsüyle ceza sahasına topu indirdi fakat savunma topu uzaklaştırdı.

1' RAMS Park'ta ilk düdük geldi!