Kemal Kılıçdaroğlu, Cemal Enginyurt ve Tunç Soyer'den araba içinde sohbet

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ve Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a yürüyüşünün 753. yıldönümü anması kapsamında bir araya gelerek sohbet etti.

cumhuriyet.com.tr

Bir arabanın içinde yapıldığı görülen sohbette Demokrat Partili Enginyurt, Kılıçdaroğlu'na şöyle seslendi:

"Ben gördüğüm kadarıyla insanların güzel bir ilgi, alakaları var. Sizi gördükleri için geldiklerini söylüyorlar. Eminim alana gidince de çok güzel karşılama olacak. Kayseri'de de İzmir'de de aynı şeyi gördük sizde. Bazıları diyor ki Kemal Bey siyaseti bıraksın, bu siyaset değil ki. İnsanlarla sohbet etmek herkesin yapması gereken şey."

Tunç Soyer de sohbete katılarak Kılıçdaroğlu'na, "İhtiyaç duyuyorlar başkanım. En doğrusunu yapıyorsunuz" dedi.

"BUNDAN SONRASI SOFRAYI BÜYÜTMEKTİR"

Konuşmasına devam eden Enginyurt, "Karşılığınız yoksa zaten gitmeniz de bir anlam ifade etmeyecek ama insanlar sizi kucaklıyorsa fotoğraf çektiriyorsa o varlığınızın göstergesidir. Bazıları diyor ki Kemal Bey niye sahada, bunun için sahada. Sizin bundan faydalanmanız gerekir.

Sayın Genel Başkanım, ülkücü ile devrimciyi, Türk ile Kürt'ü, Alevi ile Sünni'yi, dindar ile laiki, zengin ile fakiri Halil İbrahim Sofrası'nda siz buluşturdunuz. Bundan sonrası sofrayı büyütmektir" ifadelerini kullandı.