AKP Sözcüsü Çelik'ten 'Fethullah Gülen' açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik FETÖ elebaşı terörsit Fetullah Gülen ile ilgili ''Terörist başı Fetullah Gülen, gerek kurduğu ihanet şebekesi ise gerekse bu ihanet şebekesi vasıtasıyla hizmet ettiği odak vasıtasıyla büyük bir ihanet ve cinayet ağının mimarlığını yapmıştı'' ifadelerini kullandı.

cumhuriyet.com.tr

AKP Sözcüsü Ömer Çelik FETÖ elebaşı terörsit Fetullah Gülen ile ilgili açıklamada bulundu. 

Çelik açıklamasında ''Terörist başı Fetullah Gülen, gerek kurduğu ihanet şebekesi ise gerekse bu ihanet şebekesi vasıtasıyla hizmet ettiği odak vasıtasıyla büyük bir ihanet ve cinayet ağının mimarlığını yapmıştı'' dedi. 

Sözcü Çelik şunları söyledi: 

FETÖ çeşitli ülkelerde hala faal. Aynı ihanet şebekesini sürdürmeye çalışıyorlar. Bu yapıyla hiçbir esneklik göstermeden kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz.

YENİDOĞAN ÇETESİ

Çelik, 'Yenidoğan Çetesi' olarak anılan cinayet şebekesinin hastanelerde işlediği suçlarla ilgili "Süreci yakından takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımız sonuna kadar tavizsiz bir şekilde bu meselenin üstüne gidilmesi gerektiği tutumunu ortaya gitti. Bu cinayet şebekesinin tümüyle kazıyacağımızı ve en ağır cezayı almaları için gayret göstereceğimizi ifade ediyoruz” dedi.