Villa Vagonu: “Muğla ve Antalya’da villa kiralamada tam not aldık”

Yaz aylarının yaklaşmasıyla tüm yılın yorgunluğunu kusursuz bir tatille taçlandırmak isteyenler Türkiye’nin tatil bölgelerinde konaklama seçeneklerini değerlendiriyor. Lüks ve konforu bir arada barındıran güvenilir villa kiralamalarıyla tanınan Villa Vagonu’nun Mustafa Yalçın, doğal güzellikleri, denizi ve tarihiyle turizm cenneti olan Türkiye’de yaz tatilleri için sıklıkla tercih edilen Muğla ve Antalya’da villa kiralamanın avantajlarını anlattı.

cumhuriyet.com.tr

Ailesiyle, sevdikleriyle, arkadaş gruplarıyla konforlu ve gözlerden uzak bir tatil isteyenlerin tercihinin Muğla ve Antalya’da kiralık villa talep ettiğini dile getiren Villa Vagonu Mustafa Yalçın, “Kiralık villa konaklamaları, kaostan uzak, izole edilmiş, kişiye özel tatilleri simgeliyor. Muğla ve Antalya’da kiralık villalar tatilcilere ihtiyacı olan her olanağı sunuyor. Lüksün, konforun ve rahatlığın ön planda tutulduğu kiralık villa konaklamaları, modern olanaklarla donatılmış, doğayla iç içe, huzurlu bir tatil arayanlar için ideal” dedi. 

“Muğla’da kiralık villa seçeneklerimiz misafirlerimizden tam not alıyor”

Unutulmaz bir tatil için Muğla’da villa kiralama seçeneklerinin mutlaka değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Mustafa Yalçın, Muğla'nın Fethiye, Ölüdeniz, Ovacık, Kayaköy ve birçok bölgesinde tatilciler için eşsiz villa kiralama seçeneklerinin bulunduğunu belirtti.  Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü, yeşili ve mavisi ile ön plana çıkan Fethiye, Kaş ve Kalkan’da  villa kiralayanlar için ısıtma sistemli, kapalı havuzlu, jakuzili ve saunalı villa seçenekleri bulunduğunu belirten Villa Vagonu Mustafa Yalçın, "Bölgedeki villalar temizlik ve konforuyla Fethiye,  Kaş ve Kalkan bölgelerinde villa kiralayanlardan tam not alıyor. Ayrıca, Ölüdeniz ve Patara Plajı gibi dünyaca ünlü plajara yakın konumda bulunan Fethiye ve Kalkan’daki  kiralık villalar, deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyen tatilciler için mükemmel bir seçenek oluyor. Ölüdeniz villa kiralamaları geniş aileler ve arkadaş grupları için ideal konaklama imkânı sunuyor” ifadelerini kullandı. 

“Muhafazakar kesim için korunaklı havuzlu villa kiralama seçeneklerimiz bulunuyor”

Eşsiz deniz manzarası ve tarihi dokusuyla öne çıkan Kalkan’da lüks kiralık villaların tatilcilerin gözdesi olduğunu belirten Mustafa Yalçın, “Portföyümüzde bulunan bir çok villa, hem modern olanaklar hem de muhteşem manzaraları ile tatilcileri cezbediyor. Sakin ve huzurlu bir tatil arayan tatilcilere Kaş ve Kalkan’da yer alan villaların yanı sıra Fethiye, Hisarönü ve Kayaköyde villa kiralamasını da öneriyoruz. Kalkan, Kaş ve  Fethiye bölgelerinde, korunaklı havuz alanları ve özel bahçeleri ile mahremiyete önem veren tatilciler için mükemmel kiralık villa seçenekleri mevcut” şeklinde konuştu.

“Antalya’daki villa kiralama seçeneklerimiz her zevke hitap ediyor”

Denizle iç içe, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Kaş’ta villa kiralamada sundukları seçeneklerin denize sıfır, muhafazakar, balayı ve geniş gruplar için uygun villalar olduğunun altını çizen Villa Vagonu Mustafa Yalçın sözlerini şöyle tamamlıyor: 

“Villa Vagonu olarak, özellikle Kaş, Kalkan ve Fethiye bölgelerinde sunduğumuz lüks kiralık villa seçenekleri ile dikkat çekiyoruz. Kaş’ın tarihi mekanlarına ve doğal güzelliklerine yakın konumda bulunan bu villalar, tatilcilerin bölgeyi keşfetmesine olanak tanıyor.   Doğa sporları ve sualtı faaliyetleri ile ünlü Fethiye’de ie konforlu ve lüks villalar tatilcilerin beklentilerini karşılıyor. Bu bölgede bulunan villalar, modern donanımları ve geniş bahçe alanları ile öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.