"ZORLU" demedi ama!

Galatasaray'da Fatih Terim, pozisyonlarda VAR uyarısı yaptı. "Tuzağa düşmem, ceza almak istemiyorum" dedikten sonra penaltılarının verilmediğini ifade etti.

DHA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor maçı sonrası 'ince' göndermeler yaptı.

Önce güzel bir maç olduğunu kaydeden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise şu ifadeleri kullandı: "Açıkçası güzel maç oldu. Nasıl oynamamamız gerektiğinin sinyallerini küçük küçük vermeye başladık. Topun sahibi olduk. Bazı önemli pozisyonlar bulduk. Rizespor iyi bir takım, onunla içeride oynamak çok kolay değil. Emre'ye çok sevindim. Burada ayağı kırıldı. Onu da inşallah kazanmış oluruz. İkinci yarı hepimize hayırlı olsun. Herkesin hakkında hayırlısı.”

Son bölümde iptal edilen gol sonrası içeri girdiniz? " sorusunu yanıtlayan Terim, "Ben içeri giriyorum çünkü bu tuzağa artık düşmem. Ceza yemek istemem. Ben size sorayım, futbolun içindesiniz, medyasınız... ceza sahası içinde rakip forvetin ayağına basarsanız bu penaltı mı, değil mi? Hakemler, o, bu demiyorum. Açıkçası hiçbirinin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Ceza yememek için kelimeleri özenle seçiyorum. Güzel kardeşim golde VAR'a gidiyorsun, penaltıda da git. VAR'daki güzel kardeşim, sen de çağır? Üzerindeki yük kalksın. İlk iki açılarda penaltı değil ama üçüncü açıda penaltı. Tamamdır, hiç kimseye söylemenin bir manası yok. İkinci yarı hayırlı olsun. Zaman zaman nasıl geçeceğini anlatıyorum, mesajlar veriyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim bir süre önce twitter hesabından Zorlu Center'daki TFF-F.Bahçe görüşmesini ifade edecek şekilde, "İkinci yarı ZORLU 2eçecek açıklamasında bulunmuştu.