Yasaklara karşı @cumiwitter açıldı

Yasaklara karşı görüşlerinizi @cumiwitter sayfasında #Cumhuriyetteyasakolmaz hashtagiyle paylaşmaya çağırıyoruz...

cumhuriyet.com.tr

Hükümet üyelerine yönelik 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarıyla ilgili yayınlanan tapelerin ardından 'yurttaşın bilgi edinme' hakkını hiçe sayan hükümet yasakçı tavrına devam ediyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitinginde ''Twitter, mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız'' demesinin ardından Türkiye'de Twitter'a erişim yasaklandı. Twitter’ın Türkiye’de yasaklanmasından hemen sonra dünya genelinde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri bu 'yasak' oldu. 

YouTube'un da yasaklanması dünyada yankı uyandırırken sırada Facebook'un olduğu konuşuluyor... Yasaklara karşı olan tavrımızı sürdürmeye devam ederek yasaklara karşı olan tüm yurttaşları yeni açtığımız @cumiwitter sayfasında görüşlerini paylaşmaya çağırıyoruz...

Twitter yasaksa cumhuriyet’in miwitter’ı var (@cumiwitter)     hashtagiyle mesajını twitterda yaz. Fikirlerinize yasak geldiyse Cumhuriyet’in sayfaları açık. Twitter, miwitter hiçbirinin kökünü kazıyamayacaklar.   

Açılan bu adreste yasaklara karşı ne düşündüğünüzü yazın... Yazdıklarınız yarın hem internet sayfamızda hem de gazetemizde yayınlanacak.

https://www.facebook.com/cumhuriyetgzt

https://twitter.com/cumiwitter