Vali, kar tatilini Twetter'ından duyurdu!

Çocuklar sabah erken kalkıp okula gitmek için yatağa girip uyuduktan sonra Vali gece yarısı okulları tatil etti. Vali'nin gece yarısı twitter'dan yaptığı duyuruyu duymayan birçok örenci sabah okula gittiğinde, okulların tatil edildiğini öğrenerek geri döndü.

cumhuriyet.com.tr

Yoğun kar yağışı sonrasında Bolu’da Pazartesi günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak edilirken, önce okulların tatil edilmesine gerek görmediğini belirten Bolu Valisi İbrahim Özçimen, daha sonra twitter hesabından gece yarısı okulları tatil ettiğini açıkladı. Ancak bu saatte okula gidecek çocukların hemen hemen tamamının uykuya dalmış olabileceği unutuldu. Vali’nin öğrencileri ters köşeye yatıran bu gece yarısı kararı nedeniyle Pazartesi sabahı birçok öğrencinin okulların tatil olduğundan haberi olmadığı için yollara düşmesi bekleniyor.      
     
Vali Özçimen, twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Merkez, Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa ve Mengen ilçelerinde ilk, orta ve liselerde Pazartesi günü tatil. Diğer ilçeler eğitime devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Vali Özçimen pazar gecesi okulların tatil edilip edilmeyeceği konusundaki soraları twitter hesabından yanıtlayarak; “Şu ana kadar tatil etmeyi gerektirecek bir durum yok. Köy yollarımız açık. Açık tutmaya çalışacağız. Taşımalı öğrencilerin yolu açılsa okullar kapanmaz. Bu hava Bolu'nun normal kış havası” demişti. Yayınları takip eden bütün öğrenciler de sabah okula gidecekleri için erkenden yatıp uyumuşlardı.