Ünlü işadamından eşi şikayetçi oldu!

Zihni Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ünlü işadamı Zihni Turgut Güneri’nin eşi Meltem Güneri, 26 Aralık 2013’te emniyete giderek eşinin kendisini darp ettiğini öne sürdü. Güneri’nin, eşinin kendisini tehdit ettiğini iddia etmesi üzerine emniyet durumu savcılığa bildirdi.

cumhuriyet.com.tr

Şikâyet üzerine İstanbul Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Güneri ifadesinde eşiyle geçimsizlik yaşadığını anlatarak 24 Aralık günü eve giden kocası Güneri’ye boşanmak istediğini belirttiğini, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını söyledi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Meltem Güneri, eşinin bu kavgadan bir gün sonra kendisinin olmadığı sırada eve giderek kilitli çelik kasadaki 5 bin lira ile 200 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını sertifikalarıyla aldığını da iddia etti. Habertürk'ten Serhat Alaattinoğlu'nun haberine göre Güneri ifadesinde, eşinin daha önce kendisini darp ettiğini de öne sürdü. Savcılık tarafından koca Güneri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Savcılıkta ifade veren işadamı Güneri, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Ardındansa serbest bırakıldı.