Slaven Bilic 1 puan için ne dedi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-3 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinden sonra açıklamalarda bulundu.

cumhuriyet.com.tr

Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş'ınteknik direktörü Slaven Bilic, maç sonu konuştu.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Bilic, oynanan oyundanmemnun olduğunu ve 1 puana sevindiğini dile getirdi.

İşte Bilic'in açıklamaları;

"Harika bir maç oldu. Hem kendi oyuncularımı, hem rakip takım oyuncularınımücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İki takım da birçok fırsat yakaladı. Böyle bir atmosferde oynamak bizim için kolay değil."

"Ortaya koyduğumuz oyunla karakter gösterdik. Pas kombinasyonlarını çok iyi yaptık. Belli bölümlerde üstünlüğü ele aldık. Oyun fiziksel mücadeleyedönerse Fenerbahçe'nin avantajlı olacağını biliyordu. İkinci yarıda da oyunbu hale geldi ve 3-3'lük bir skor ortaya çıktı."

ALMEIDA VE FERNANDES KONUSU!

"1 puan her deplasman takımı için iyidir. ama bizim zihniyetimiz her maçıkazanmak üzeredir. 3-2 öne geçince hedefimiz galibiyetti ama o fırsatıkaçırdık. Yine de 1 puandan memnunum."

"Sözleşmeleri ve onların durumları ile ilgili konuşmak istemiyorum. Gerekirseuzun konuşmalar yapabilirim ama bu konuyu konuşmak için doğru birortam olduğunu düşünmüyorum."