Rıdvan Dilmen'den Dany yorumu

Futbol yorumcusu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, derbiye damgasını vuran isimlerden Dany hakkında, "Zaten Dany'i bekleyen tehlikeler bunlar. Penaltıyı yaptırdı böyle savunma yapılmaz" ifadelerini kullandı.

cumhuriyet.com.tr

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0'la geçtiği maç hakkında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlı ekibin futbolcusu Dany hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şöyle:

Zaten Dany'i bekleyen tehlikeler bunlar. Bunları yaptı, ayakta kalması lazım, Beşiktaş'ta oynamana gerek yok. Penaltıyı yaptırdı böyle savunma yapılmaz. Galatasaray'da Selçuk Melo yakın oynuyor. Telles'i kullanmaya çalıştılar. Arena'da bu kadar az top getirilebilir, Beşiktaş'ta bunu yaptı ilk yarı boyunca. Pozisyonlarada girdiler ama değerlendiremediler. Ligde Galatasaray'a kaybediyorsunuz Fenerbahçe daha oynamadı. Biliç'in risk alıp Veli'nin yerine Atiba'yı alıp orta sahaya Fernandes'i alıp risk alması gerekiyor. 1-0 ve 2-0 arasında bir fark yok. Biliç'in kesinlikle hamle yapması gerekiyor. Drogba ve Almeida rakip savunma oyuncularına büyük üstünlük kurdular. Semih ilk yarının en iyi oyuncusuydu.

"SEMİH ACABA F.BAHÇE MAÇINDA YAPAR MIYDI?"

Hakem iyi de yönetti diyemem kötü de yönetti diyemem. Semih öyle bir davrandı ki, tansiyon düştü. Acaba Fenerbahçe maçında yapar mıydı? Semih bu işi yapardı. Başka oyuncu için söylemem, 3 yıldır Galatasaray'da hem adamlığıyla hem oyunculuğuyla örnek davranışta bulundu. Maçı aldı götürdü, maça renk kattı, sezona renk katan bir davranıştı.