Obama çifti yataklarını ayırdı

ABD Başkanı Barack Obama ve first lady Michelle Obama'nın evliliği tehlikede...

cumhuriyet.com.tr

Obama çiftinin üzerinde son birkaç aydır kara bulutlar dolaşıyor. Beyaz Saray'a yakın kaynaklara göre sık sık kıskançlık krizleri yaşanıyor, çığlıklar atılıyor, hatta cam sesleri geliyor. Beyaz Saray ise bu iddiaları ne doğruluyor, ne de yalanlıyor. Son iddia ise, National Enquirer'ın Beyaz Saray muhabirinden: Çift eylülden beri ayrı odalarda kalıyor.

Mendela'nın cenaze töreninde kıskançlık krizi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Güney Afrika lideri Nelson Mendela'nın anma törenine katılan ve Danimarka Başbakanı ile yakın temas kuruş ve eşi Michelle Obama'yı kıskançlık krizine sokmuştu.

Yaşanılan bu krizin etkisini geride bırakan çift için Amerika'da yayın yapan tabloid gazeteler First LAdy ile Barack Obama'nın boşanacağını öne sürdü.




Beyaz Saray'dan konuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. ABD medyasında Başkan'a yakın, ismi açıklanmayan kaynaklara dayandırılan haberlere göre, çiftin evliliği "tehlikede." Çiftin uzun süredir geçimsizlik yaşadığı, fakat kızları ve Obama'nın siyasi kariyeri nedeniyle evliliklerini sürdürmeyi tercih ettikleri iddia ediliyor.