Meryem Uzerli'den takipçilerine ilginç hediye

Tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya'ya dönen sevilen oyuncu Meryem Uzerli Facebook hesabındaki şanşlı takipçilerine ilginç bir hediye verecek.

cumhuriyet.com.tr

Meryem Uzerli sosyal medya hesaplarında bugun yayınladığı mesajda kendisine gösterilen sevgi dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti. Takipçilerine özel bir hediye vermek isdediğini belirten Uzerli şu mesajı paylaştı:

Sevgili Arkadaslar, Nerdeyse Facebook Sayfam 1.000 000 kisi takip ediyorlar. Sizin sevginiz , desteginiz, varliginiz beni inanilmaz mutlu yapiyor! Cok sagolun! O yüzden Size cok özel bir Sey ile tesekkür etmek istiyorum!  Uzun süre önce / gecmislerde , sadece cok yakin arkadaslarim ve kendim Icin bir RIMEL (Mascara) yaptirdim. HIC bir yerde Satin alamazsiniz! 100tane sizlere de hediye etmek - özel , yakin arkadaslarimla gibi paylasmak istiyorum:)!  Size kalbimden tesekkür etmek Icin , özel bir Sey olsun istedim. 100 Facebook Takipciler gelecek günler icinde bir Messaj alacaklar. Iyi sanslar ve GÖZLERINIZ HEP SEVGIDEN VE MUTLULUKTAN PARLASINLAR :-) Sizin MERYEM

Can Ateş: İzin ver doğuma geleyim

Meryem'den 'Korkuyorum'a yalanlama

Meryem'den çok çarpıcı yeni yıl mesajı

Meryem Uzerli'ye dudak uçuklatan reklam ücreti

Meryem Uzerli: Allah benim yönetmenim