Justin Bieber yine tutuklandı

Justin Bieber, geçtiğimiz hafta tutuklanıp kefaletle serbest bırakılmasının ardından bu kez Toronto'da gözaltına alındı.

cumhuriyet.com.tr

Çocuk yaşta başladığı kariyerinde şöhreti kısa sürede yakalayan Justin Bieber, son zamanlarda aşırı davranışlarıyla neredeyse her gün basının gündeminde yer alıyor.

Şarkıcı sosyal medya üzerinden paylaştığı müstehcen fotoğraflar, konserlerine geç çıkması ya da esrar kullanırken görüntülenmesi gibi konularla da adından sıkça bahsettiriyordu. 

 
İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; yaptığı hareketler ve açıklamaları ile henüz çok genç olduğunu sık sık hissettiren 19 yaşındaki Justin Bieber kefaletle henüz yenis erbest bırakılmışken yine göz altına alındı.

Kanada'nın Toronto kentinde akşam saatlerinde gerçekleşen gözaltı olayında polise ifade veren Justin Bieber, 10 Mart'ta Old City Hall'daki mahkemede hakim karşısına çıkacak.

Alkol ve uyuşturucu kullanımının yanı sıra aşırı hareketleri nedeniyle sık sık hakkında şikayette bulunulan Kanada asıllı 19 yaşındaki pop yıldızı, 30 Aralık 2013'te Toronto'da 6 arkadaşıyla kiraladıkları limuzinin sürücüsünü darbetmek ve tacizde bulunmakla suçlanıyor. 

30 Aralık gecesi Peter ve Adelaide Caddesi'nin olduğu bölgeden bir limuzine binen Bieber ve arkadaşlarının, araçta sürücünün kafasına defalarca vurdukları, sürücünün durup polisi aradığı sırada da kaçtıkları iddia ediliyor.

Justin Bieber'ın avukatı Howard Weitzman yaptığı açıklamada, müvekkilinin masum ve olayın da düşük seviyeli bir suç olduğunu belirtti. 

Aşırı hareketleri nedeniyle sık sık başı derde giren genç şarkıcı , yakın zamanda da Miami'de gözaltına alınıp, hakim karşısına çıkmış ve tutuklandıktan sonra kefaletle serbest bırakılmıştı