İstanbul trafiğine Gökçek senaryosu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin seçimler yaklaşırken araç filoları kiralayarak İstanbul'da trafik kaosu yaratacağını iddia etti.

cumhuriyet.com.tr

Kurban Bayramı öncesinde İstanbul ’da yaşanan sıra dışı trafik yoğunluğunun ‘Gezi eylemcilerinin komplosu’ olduğu iddialarını ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir adım daha ileri taşıdı. Gökçek, bu ‘taktiğin’ CHP tarafından Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi tekrar gündeme getirileceğini ve İstanbul’da bir trafik kaosu yaşanacağını iddia etti.

Daha önce Mustafa Sarıgül’ün partiye girdikten sonra CHP Genel Başkanlığı'na gireceğini iddia ettiği için CHP’den SARICHP diye bahseden Gökçek, iddiasını twitter hesabından şöyle duyurdu:

Evet SARICHP'nin İstanbul seçimlerinde yoğun olarak uygulayacağı taktik SARICHP'nin teşkilatlarına özellikle de gençlik kollarına duyuruldu. İstanbul’da bütün yollarda araçlar yavaşlatılarak, trafik yaşanmaz hale getirilecek... Bu konuda ayrıca baronların finansesi ile araç filoları kiralanacak ve seçime kadar trafik bunalımı en üst seviyeye çıkartılacak... İstanbul bu iğrenç taktiğe hazırlanmalı...