İsmail Kartal niçin istifa etti?

Rizespor’un teknik direktörü Kartal ile yollar ayrıldı.

İHA

Çaykur Rizespor, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör İsmail Kartal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden İsmail Kartal, "Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.
Süper Lig'in 24'üncü haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 5-2 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal, Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Göreve başladığı günden bugüne kadar Rizespor'un menfaatleri kapsamında çok çalıştığını, Rize'ye ve Rizespor'a yakışır bir takım oluşturmak için bütün koşulları denediğini belirten İsmail Kartal, alınan beklenmedik sonuçlardan sonra takımın önünü açmak adına bu kararı aldığını söyledi. Bir maçı eksik ve 24 puanlı bir takım bıraktığını ifade eden İsmail Kartal, "Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bu takım, yaşadığı şansızlığı kıracaktır" dedi.